Present- och julrim för Perkolator - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Perkolator julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Den här brukar en speciell metod som gör att produkten blir extra god Den ska du bruka om du vill njuta har du börjat kan du inte sluta!


Nu du utav pappa denna får gör så att du om dagen får din "tår" lätt att göra, lätt att fixa sedan du lite grejer får diska


Denna fungerar på ett annorlunda sätt. Men inget krångel, nej det är lätt!


Den bästa aromen får man ur detta även om du har en annan hemma men denna är det enda rätta som ger dig på morgonen mer än en femma


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Perkolator? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.