Julrim

Present- och julrim för Nina - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Nina julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

God jul Denise, det önskar jag med folket från en särskild dag en veckodag som är rätt trist men i din julklapp får nåt visst

Du som rattar bussen med glatt humör, vet verkligen hur man gör när man kör ! Är också förtjust i sexigt spex, nu kommer hemlig present från alla kex !

Fast du har kort stubin och lätt får spader är du, vår kocka, nästan alltid glader och nu så ska du få nå't du behöver; här kommer dina egna lycko-klöver!

Nya kläder vill väl alla ha, den här kostymen borde passa bra! Måttsydd - just efter din modell, så skynda och byt om nu är du snäll!

Flera tusen varv i minuten utan att armen din blir bruten Till Nina, bästa fröken av hålet ser du bara röken

Tro inte att du tandläkare är bara för att du får den här!

När du behöver göra hål Gör den här det med ett litet vrål

Bra att lägga foten på, eller i det näven slå, det är gjort i höga nord, bästa landet på vår jord, jodå, det är ett....

En docka med märkligt utseende fast med ett glamoröst beteende Barbie är inte längre lika inne hos dom som har kvar sitt barnasinne

Ett göromål som är ganska trist, blir nu lite skojigare, javisst ! Med blåa blommor som underlag, går allt som en dans, fr.o.m. idag !!

Nu kan vi olika smaker mäta när på dessa ska äta Jag hoppas du tycker de är granna God jul önskar Suzanna

Mot allt Du lägger under färgen blir jättebra och vad Du än lägger uppeå aptiten retas ska

Direkt från Suzanna eller en panna något att under stoppa dock ej soppa.

Den här har kommit upp på sin tron genom yoga och flitig medidation Sätt dig med benen i kors även du och prova att meditera nu

Han är uppfylld av vishetens ljus och gästar nu ditt hus. God Jul, Nina, och lycka till på livets bana! Kanske ses vi en dag i självaste Nirvana...

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Nina? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare