Julrim

Present- och julrim för Mobilladdare - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Mobilladdare julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Utan denna klapp kan det bli svårt för dej att kunna hålla liv i en annan grej Nu har jag löst problemet utan besvär och hur jag gjorde det ser du här!

Mamma, det gäller att ha full kräm i din apparat för annars tål den inte så mycket av ditt prat; Därför får du av mig denna manick som fyller apparaten på ett kick!

Är du laddad för det här, sladd för trådlös sak det är. Bilen hör den hemma i, fixar där ditt batteri.

När du ut med bilen far och ditt batteri slut tar Ta då fram denna från mig Så jag alltid kan få tag på dig.

Mobil med dåligt batteri? den tiden är numera förbi. När du ute och bilen kör, denna batteriet laddar gör.

Hallå....hallå pip, pip...är du där inga problem med denna här nu kan du svara då du glömt en sak fast du i bilen sitter på din bak

Så bra att ha om laddningen går ur när du är ute på en tur! Sen kan du babbla på igen, du kan även nås, av din lilla vän!

Inga ursäkter finns det sen nu kan du alltid ringa hem hjälpen för att laddningen fylla på fixas nu så lätt så!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Mobilladdare? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare