Julrim för Mitten - Sida 1 av 3

Här får du något alldelles extra, något som kommer passa dig bra, något som jag vill att du ska ha


Gnistrande pärlor och stenar på band, du kommer att bli den vackraste i vårt land! Nu kan du med detta pryda din hals, innan du ska ut för att dansa en vals!


Tomten och denna ville inte lämna grisen I stället för att resa de stannade vid spisen Den här är av trä och skall i ditt hus sprida värme, väldoft och i mörkret ljus


God jul Daniel önskar Britta Du kan aldrig gissa vad jag hitta En julsak i trä som sprider ljus Kommer passa bra i ditt hus


Det du inte är är denna sak gjord av trä både fram och bak. Snyggaste djuret man i jul kan hitta god jul Daniel önskar Birgitta.


När du alltid klämmer på mitten, är jag glad över dessa påhitten. Nu kanske du slutar att klämma fel, och börjar från tubens bakre del.


Håll dig nu längst bak med denna manick så sker det som ska ske på ett litet kick. Frid och fröjd och Linda blir nöjd.


Lasse, på din nästa hippa, kan i skålar vi nu dippa. Underlaget - en oval, succén kommer att bli total!


Ära vare klappen ifrån slöjden denna zick-zackar i höjden så att du även efter jul kära mor på Tomten tror hoppas Lilla My som fortsätter att sy.


Ära vare gud i höjden detta har jag gjort i slöjden brukar det heta mer får du inte veta!


I olika material du får detta som att ha till kudde går Hoppas mor du blir en nöjd en Jag har tillverkat detta i slöjden


Denna ska man sätta i baken, om man inte vill ha midja på "saken", sedan är det bara att trycka ut, så blir det på vår tvekamp ett slut!


Här min kära håll den nära varje dag du denna bära hoppas att den kommer passa gjord i dyr exclusive massa


Min egen pärla vill jag skänka ett smycke, Som man kan forma efter sitt tycke Ty vår relation, det är uppenbart, Den är ju värd minst 24 karat!


När du tittar på din hand ikväll, tycker du säkert att jag är för snäll, Beskådar du sedan det som är på din hand förstår du att jag kan va snäll iblandBidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Mitten!