Present- och julrim för Make - Sida 1 av 17

Här hittar du vår samling av färdiga Make julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

god jul nu fattas bara lite rouge och mascara. det ska du lära dig att hantera så att du kan sminka mera.


Hoppas kan man ju alltid göra att denna klapp ska dig föra Till en början och ett slut på det som väntar så akut!


Förväntningen kan du högt få trssa, och sen kan du väl försöka gissa, vad som ryms i detta paket, faktiskt för alla, en hemlighet.


Lite färg på kroppen sätt d v s på en viss plätt lite ink lite smink om du vill bli klädd i mink.


Nej, jag lovar att jag inte fnittrar när dina ögon som stjärnor glittrar Som guld de tindrar på dig i natten och lyser mer än ögonen på katten


Nu får du en extra flirtig blick med ett enda liten klick ska dina ögon glittra och skina sitter kvar även om du skulel grina!


Detta vackra glitter Passar utmärkt med ditt fnitter Du blir hetast i stan Både på natten och på dan


ibland kan de hända, man druckit för mycke lätt det kan bli att blanda i hop ett stycke


Med denna du kan sitta och mysa vid brasan så du slipper att frysa. Spänning och bilder, allt i ett, tror denna för dig blir väldigt rätt.


denna sak har en egen smak som gör Karin skinande i ansiktet


Trots att du har en vacker fejja, med drag så rena och ögon fina. Så är det kul att med färger greja, nu behöver du inte längre låna mina.


Framför spegeln detta appliceras Innan världen utanför konfronteras Utan, man känner sig liten och naken. Med, som mannekäng i farten


Josefine, det du ska få, är bra att på dej måla på.


Här får du en grej Som uppskattas av varje tjej Denna du i necessären packar När det nu mot julen lackar .


Patricia, en vacker flicka du är och ännu vackrare blir du efter att du använt det här. Mormor vill att du detta ska ha och är övertygad om att slutresultatet blir bra.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Make? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.