Present- och julrim för Mac - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Mac julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Ledande på marknaden enligt många med mig senaste versionen bara till DIG! Dekorerad med äpple snyggt. Surfa nu snabbt, pålitligt och tryggt!


En cool grej från mig, som jag vill ge till dig. En diseyfigur som nu är populär, Som nu finns på den här. Tiden finns alltid där, så cool som den här är.


Vann ingen på blocket, så jag la på locket, köpte en annan på stan, vill du fortfarande han?


Titta Lukas här ska du få Något du kan titta på Old Mac Donald spelar den här Djurens ansikten du nu kanske lär Hoppas du med denna får kul Moster M önskar god jul


Ena dagen är du blå, andra dagen grön liret är kul och motionen är skön. Hoppas du håller reda på vilken dag du ska passa till en blå!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Mac? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.