Present- och julrim för Lingon - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Lingon julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

De från norrländska myrar goda är Det är också våra röda fina höstbär Det här kan passa bra till en härlig kötträtt Det piffar upp maten på något sätt


När ni tar er kaffetår hoppas jag ni toppen mår. och jag ser till att ni får påtår om ni vill.


Något vi i Finland kallar ämpar, sig ypperligt för bärplockning lämpar


För lingonen det bästa att ha under plock de vill ligga fritt utan lock ett rejält tilltaget ordentligt ämbar hjälper att hålla lingonen i bra förvar!


det här är då rakt inte någon saft som du av din kombo får när frusen du är och saknar all kraft värm den, häll upp och gutår


Från norr får du nåt du kan ge extra knorr så det blir riktigt gott.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Lingon? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.