Present- och julrim för Lapp - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Lapp julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

något att lägga på ett bord, eller varför inte skriva ett par ord.


Nu blir det roligare med julestöket. För nu får du hjälp, av hästar, i köket.


Här i paketet av en sort finns det två och någonting med dalahästar på Av detta i köket du nytta har så låt dem ej i skåpet ligga kvar


Du behöver ingen dator eller DVD Du sin tjusning i de små tingen kan se Här får du en liten handgjord sak som passar vid matlagning eller bak


Jag har fogat ihop bit för bit, en sak till dig, lilla mor! Det var faktiskt ett riktigt slit, så den blev inte så väldigt stor!!


Här är en kudde som jag gjort själv den kan du sova på varje kväll.


Om karamellen länge får vänta Får Du till sist räkna ränta på ränta


Man ska inte dra slutsats för fort och tycka att "det var väl förgjort" ... Allt är inte som det ser ut att vara kanske måste vi ännu mera förklara...?


gå och lägg dig meddetsamma det är orden som mig söver så jag ber dig snälla mamma ge mig det som jag behöver!


Nu är det inte som jag skoja... Jag lovar att tidigare koja. För att få mornarna mer pigga.. Jag i bättre tid ska ligga. God Jul Mamma Önskar Andreas


nästa år skall klockan inte bli elva, innan jag lägger mig en skoldag, ni andra får klara er själva, det är inget trams utan numera en lag!!


Nu mamma ska det inte vara bas utan du ska satsa på kalas trendigt och gärna nåt med glitter i du får använda hela din fantasi!


i år får du ett tunt paket gunilla för du vet ju bäst vad du gilla något festligare för nästa säsong och inte mera basplagg denna gång


Nu du vår vän ska du få höra om Tandligan, hur gick det för den lilla pigan!


Hemligheter är spännande och det finns en i denna klapp, vad står det på din lapp!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Lapp? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.