Julrim

Present- och julrim för Länk - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Länk julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Sådant har du inget alls, detta passar runt din hals. Ädel prydnad gjord för man, god jul från Alia och Jonathan.

god jul Sara den lilla underbara är en bit du saknar men i morron när du vaknar är alla bitar på plats med denna lilla byggsats

När vi vandrar på en strand du och jag, hand i hand mot sanden syns en glimt av guld som passar till en maka huld

När din fot jag kysser snart glittrar den av arton karat! Du min älskling är ju värd, lite äkta guld och flärd!!

En klassiker i guld för kvinnan min så huld det enda nya är att denna foten klär

Länk för länk med guldstänk, tänk , om jag alltid kunde få vara dig så när, men jag finns alltid hos dig när du denna bär.

Passar till grädde, choklad och ägg och mycket annat kladd och klägg Används bäst med viss rotering Denna har en dansk signering

Med denna klapp bör du varsam vara, men hanterar du rätt är det ingen fara, en köksattiralj av högsta klass, jag hoppas den kommer väl till pass.

Vi jobbar ihop så bra därför vill jag du ska ha något sött som gott ska smaka trots att jag ej hunnit baka!

Snart måste ni smaka på denna sydliga kaka Man kan på den smörja sitt krås fast den ej ligger i sötsur sås God Jul kamraterna mina önskar er hjärtligt Sabina

En sydeuropeisk delikatess så söt, äts i Italien i stället för gröt ! Kan även svenska gommar locka, åt smaken kan man bara buga o bocka !

nu denna panettone du ska avnjuta när det gäller delikatesser kan man inte pruta låt nu denna kaka dig väl smaka

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Länk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare