Julrim

Present- och julrim för Krille - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Krille julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Jag öppnar ett till dig där du kan spara Du måste Krille aktsam om pengarna vara Ett litet startkapital av mig du får Anita önskar med detta god jul och gott nytt år

Detta blir väldigt bra att ha efter alla gotter i helgerna Nu kan du bränna fett och komma i bra trim -och sedan visa upp alla musklerna!

Släpp en bomb i dagens dopp slappna av i hela din kropp. Njut av doften, bubblor och skum. Jag kanske hälsar på i ditt badkarsrum.

Till dyra klappar står förstås din trånad så här i julkommersens egen månad men för att du ej låneslav ska bliva en liten lättnad här vi vill dig giva

Ibland kan du stå där och skruva o muttra, men då kan du ta denna luriga grej, sen går det så lätt och din kanske buttra uppsyn förbyts i ett glatt tjohej.

Rimmar på cykel men det är det ej så vad är då detta för liten grej

I detta paket det ligger massa "lappar" så ni sedan kan fixa era egna "klappar"

Krille, Malin, Johanna och Elice, nu gör jag på detta vis. Sen gör ni som ni vill och vad det räcker till!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Krille? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare