Julrim

Present- och julrim för Kreativ - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kreativ julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Vendela, du kreativa tjej nånting smart har vi köpt till dig. Långrandig och rutig kan man tycka men i övrigt får du själv smycka.

Här kommer boken som hjälper minnet, att vårens dagar finns kvar i sinnet. Vi vill också hjärtligt gratulera, vår stiliga Sandra som kan charmera.

Här får du nåt underbart, nånting både snyggt och smart En platt version av stilig tjej Små kopior av just dej!

Bit för bit och det blir ett hav, nu kan bygga så att det blir klart. Storasyster har du fått det av, du får säkert till det med väldig fart.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kreativ? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare