Julrim

Present- och julrim för Kortlek - Sida 1 av 5

Här hittar du vår samling av färdiga Kortlek julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Hålls i handen,som en fjäder om du spelar nåt med kläder poker,bluffstopp,tjugoett spela korten rätt!

Här får du en massa klöver, kanske mer än du behöver!

52 bitar eller miljoner kan det tyckas. Fastän bara 12 av dem med kläder smyckas.

Här får du nu en riktig joker På rasterna kan vi spela poker och sitter du uttråkad och väntar nånstans kan du under tiden lägga en patians

Med kärlek o smek kan du ha kul med denna lek.

Här får du en massa klöver, kanske mer än du behöver

För detta behövs varken TV eller dator inte heller någon kalkylator den kan användas direkt om du vill räcker också för några till!

Detta kan ge dig lite nostalgi man kan även med detta ta ett parti och minnas tillbaka på en och annan stjärna jag spelar med dig gärna

denna består av femtiotvå, olika delar med siffror därpå, nu extra stora för ditt behag, så slipper du du göra några misstag!

Brollan är haj på det mesta Den här är blott för de bästa God Jul till dig jag också vill hälsa En lekfull jul önskar jag, lilla Elsa

Med denna kan du skrämma dina vänner, ja även dom du inte känner, spelar ni får du övertag, risken finns att dom andra känner obehag

"Det var bättre förr..." är något man ofta hör, och vissa minnen då aldrig dör. Dessa kommer du nog ihåg som igår, och mormor och vännerna nu också titta får.

Mitt hjärta jag vill dig giva detta paket får från mig bliva en lek som vi båda kan dela ut med varsam hand

52 små hjärtekort, jag dig vill giva, du ska dem inte spela bort, då skulle jag ledsen bliva

Tålamod i ensamhet, någon lek jag tror Du vet.....

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kortlek? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare