Julrim

Present- och julrim för Konsert - Sida 1 av 3

Här hittar du vår samling av färdiga Konsert julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

En liten resa får du här och till Leksand turen bär till ett speciellt evenemang med ljuva toner och klang

Musik är något de flesta gillar, du är nog en av dessa killar! Du min älskling som jag håller så kär, nu ska du få gå på en konsert!

Nu till Dalarna skall vi fara och vilka som för musiken skall svara just nu endast jag och tomten vet en liten stund till är det vår hemlighet

special gift to special guy countryrock blir aldrig blaj

En specialare bara för dig kommer här ifrån mig sätt nu på TV:n och se denna åldriga DVD.

Här en julklapp från eran kära Maja, Dansa så länge tills benen börjar svaja. Först får ni lyssna och sitta still. Hoppas det här är precis vad ni vill.

Här får ni något kul från mej - men öronpropparna: glöm ej!

Till denna dagens bjällerklang bjuds du här på ett evenemang Inte vet jag om öron kommer njuta men ungdom kommer i glädje tjuta

I denna lilla klapp en särskilt värdefull lapp som lovar att plats är paxad till konsert garanterat maxad.

Hjärter dam och Fröken svår är ledtrådar till vad du får. För att du varit riktigt snäll får du här en helskön kväll.

Tänk att få gå ut på galej med dej Se en underhållande tjej du säger väl inte nej.

Ett platt paket men innehållsrikt, den 28 januari är kvällen vikt, för oss två att lyssna och drömma, och vara tillsammans ej att förglömma.

Läder, rök och många decibel, det kan nog bli en riktigt häftig kväll.. Du bjuds nu på en stund av groove och ös som Julklapp av din egen lilla tös!

Denna klapp kommer först framåt våren, han sjunger så bra att man får ryssningar och lätt till tåren!

Väderomslag ? det vette katten, hörde något om sol vind och vatten

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Konsert? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare