Julrim

Present- och julrim för Kommit - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Kommit julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Denna klapp är väldigt lång räcker dig en hel säsong Börjar inte förrns i vår men varar sedan i ett år Sandra önskar dig God Jul med denna gåva, svart och gul

Fortsättning följer på välkänd figur, som vistats och lekt med djungelns djur, nu lämnar han dessa för att människa vara, fortsätt att läsa och älska honom bara.

Gammalt blir som nytt och kul så mormor ska visa dej nu i jul en söt figur med öron stora ska du se han heter Dumbo och han vill komma och vara me´.

Den som väntar kan se fram emot något riktigt bra för sin fot Den fintar inte själv med din assistans kanske du över planen far fram i en dans!

Tomten har i brådskan det svårt att hinna med alla klappar då halkan är svår och snöovädret hårt. Så han har skrivit en lapp att han kommer lite sent med din klapp.

Visst är det krångligast i starten, men nu annan ursäkt du må hitta på. På viss nederbörd kan du nu få upp farten, med kläder o valla o kondition som få.

Design Linda, vilken kreation den kommer att höja din attraktion tvådelad lyx med ringar och rosett den snyggaste klappen tomten har gett.

Det ska vi fira, att våren är här, Kung Bore abdikerat, ni välkomna nu är, att äta och mysa och bara ha det bra, och hälsa den ljuvliga årstiden, Hurra.

Jag tog dig på orden direkt och tyckte att det var käckt Hoppas jag hann före dej med önskan om God Jul från mej!

En viktig juleklapp det blev som döljer detta usla skrev.

pappa,gå inte och frys om dingeledongen,ta på dig dem här,så blir du varm om fjongen ;-)

Dessa är ganska fula, men skyddar din högra och vänstra kula!

Skyddar skönt din ädla del om av kyla den blir stel.

Traditioner jag inte bryta vill, så här kommer ett par till!

I hålen stoppar du in benen dra sedan upp den över grenen.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kommit? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare