Julrim

Present- och julrim för Koll - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Koll julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Jag undrar om du har koll, på det här med x-box eller vet du noll?

Sonen dags att börja planera, och inte bara geniknölarna gymnastisera, för denna får du på alla tider, och mot vems födelsedag det lider!

om du i denna slår ett öga ser du vad du bör göra det är ju många grejer på gång och alla dessa får ju här i rum

När man har för mycket i knoppen är detta verkligne toppen Bara du kommer ihåg att däri pränta behöver ingen på grund av din glömska vänta!

Mer koll på läget är att önska, annars faller viktiga saker i glömska!

Du vet väl hur kinkig Ryan är? Undvik problem. Använd den här

I trevligt sällskap ölen njuts kapsylen fort från halsen skjuts I festens glada rus och myller denna dina luckor fyller

Ettan, tvåan, trean, fyran nu kanske du börjar bli på lyran och glömmer du sedan räkna så hör och häpna det gör denna lilla grej som du får av en tjej

Du är redan bra på det du gör, men att hålla temperaturen är nåt man bör, lätt hanterlig och riktigt schysst, stoppa den i kycklingens byst!

När hettan stiger och det i ugnen brynes, med denna klapp temperaturen synes!

Nu kanske jag kan slippa din brända mat, och bli bjuden på en stek på silverfat. Ja du förstår ju att jag skämtar, men denna är bättre än äggklockan som klämtar.

Ibland är förvirringen så stor att du måste ha hjälp vi tror det räcker inte att coacha och leda dem man måste ju kunna att räkna till fem

När du är ute på galej, kanske går på café, använd denna grej!

Det kan inte kallas sniket att försöka stoppa tjuven på fiket !

på denna du kanske inte blir klok men det är en slags krok du ska använda så du slipper att ha saker i händer klänga

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Koll? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare