Julrim

Present- och julrim för Kol - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kol julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

För att du skall på grillen få fart och få köttbitarna riktigt klara snart måste du svåger min använda detta för utan att få fjutt blir det ej någon hetta

Betalt kontant ej på krita till en som lade på ett kol för att rita ett vackert motiv över en som betyder mycket i ditt liv !

Denna klapp är gjord av ett proffs ska du veta och något vackrare får du leta. Kolsvart men ändå ett ljus till dej, som inte har något liknande av mej.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kol? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare