Present- och julrim för Kling - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kling julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Här kan du lillasyster, nog fashionista, pricka av dina fynd på din önskelista, här finns nog mode för en medveten tjej, du får det med ett God Jul ifrån mej.


Här hittar du knappast Elin Kling med sitt mode i blick, nej här samlas en egen modeintresserad klick. Det vore ju synd om du inte gjorde ett fynd!


Du ville inte dricka, du ville inte ha, därför tyckte jag att detta vore bra. Och inget blekt och smaklöst är det som du får, nej det är ju faktiskt ifrån flera år!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Kling? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.