Present- och julrim för Klen - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Klen julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Mamma du är ju så klen och liten Av att kämpa med att skära blir du sliten Du får ju ta i för både kung och fosterland Det blir mycket lättare med denna i din hand


Sådant du vill ha itu ordnas lätt från och med nu Då inget muskeberg du är så fixas kraften med den här Jag vill inte låta brysk men din klapp är väldigt tysk


Mamma min är lite klen, tycker allt är tungt som sten, med denna kan du kotletten halvera, men också göra mycket mera


Ibland räcker styrkan inte till, hur mycket man än vill. Nu får du hjälp på traven av din Sarah. Läs bruksanvisningen bara.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Klen? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.