Julrim

Present- och julrim för Klapp - Sida 1 av 9

Här hittar du vår samling av färdiga Klapp julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

"Vad kan detta vara?" frågar du dig. Lite helgnöje bara, God Jul från mig!

Utifall jag inget av någon annan få. Jag ger mig själv en gåva ändå. Så det som står på denna lilla lapp. Är att detta är till Sandra en klapp.

Sång och dans, intriger som sker någon annanstans. Fart och fläkt i en stor stojig släkt!

Det låter rätt snuskigt, jag vet: Här har du säden som är het

Förut en tom och ensam "pinne"....... Nu en utslagen del av en stam. Alla får nu gissa härinne, få se vad som kommer fram.....

Du ställer alltid upp för stora och små Eleverna gillar att hos dig gå Du är positiv och det är en fröjd att få jobba med dig för det gör en nöjd.

Denna lektyr var inte särskilt dyr många sköna stunder du får läs och njut med en kaffetår

Det lätt, att välja rätt. Men när den nya kommer ut, så vet du att din aldrig är slut.

Mitt paket är väldigt bra, bara att välja vilken man vill ha. Se´n är det bara att vänta varje vecka. Hoppas att läsningsbehovet den kan täcka!

En modern variant av en lurig grej, kan åstadkomma många gråa hår. Kanske du behöver hjälp utav mej, men jag tycker ock den är svår.

Lager på lager, kulor och färger likaså, något att verkligen fundera på. Gnugga geniknölarna och börja gissa annars får vi er kanske dissa!

För fingrar och hjärna är denna sak, går ej att vända den fram eller bak. Här finns ej heller nåt upp eller ner, nu säger jag faktiskt inte nåt mer.

en duk för alla väder den är från siw bodin den matchar dina klöder och får dig torr och fin!

hundra lappar för lite frotté är väl inte illa smutsa ner och häll ut te på denna får du spilla!

Vi skall med varandra byta julklapp som skall kosta så där en hundralapp Detta är något som alla behöver De slits ut så det blir aldrig några över

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Klapp? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare