Julrim

Present- och julrim för Klüft 2 - Sida 1 av 3

Här hittar du vår samling av färdiga Klüft 2 julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Socker blir det med det här, nästan så man blir kär, Det är gott att äta ibland, men akta din kära tand för om du äter allt för fort kan den kanske komma bort,

Liten och nätt absolut helt rätt precis som din önskan är hoppas den dig klär!

Begränsad hos denna är aerodynamiken, den är inte hjälpt av termiken men lite trevlig kan den ändå vara fast den inte tillhör flygarnas skara!

Vi får ju lära ända från barnsben att under bör man vara hel och ren! Fast om du inte tycker du blir fin, de kanske sitter bra på Halloween...

På båten är denna både kul och bra då ser du bättre vart det är vi ska Många motiv kan ryms i denna grej hoppas du ibland fångar in även mej!

Här är en klapp med något inuti tydligare kan jag nog inte bli Den tar du med när du inte är här för den behövs när du istället är där!

Du vår själv välja det du vill ha sedan får du planera innan du kan dra Långt bort finns det du får av oss med tanke att du förkovrar dig förstås!

Vi med ögonen konsumerar. Viktigt på vad vi dinerar. Vi har alla viss smakpreferens. Ni gillar detta vet jag för jag har ett sjätte sense!

Lite vågat, men så ska det vara, jag följer ju den nya vågen bara. För att det ska vara fint på Din fest, måste det finnas till varje gäst.

I lös form fixar en del svåra, naturligt istället för att klora!

Något som du kan bruka varje dag till både njutning och behag Sen finns det något som är valfritt beslutet som tas är bara ditt

Hoppa och studsa så mycket Du vill, i dessa bör Du inte sitta still.

Med övning så blir detta trolleri så vackert och proffsigt som det kan bli Figurer av olika sort som imponerar medan du myser och stoltserar

Du får söka dig till Nord så är din lycka snart gjord Bland alla möjligheter du finner gäller att välja det som vinner

På auktion det kan gå bra köpa nåt som man vill ha När jag gav det högsta budet fick jag något som var ludet

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Klüft 2? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare