Julrim

Present- och julrim för Kitt - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kitt julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

I tre steg ska du nu bli ren först duschar du och sen din lena hud du smörjer och sen en god doft följer

Spetsad saft är gott om jul dessutom blir allt lite extra kul När drycken är varm och natten är kulen då vet vi varför röd är mulen

Sex ska du få tufft också Du får ett helt kit så du kan utföra denna julerit.

Snart är det Nyår, då får jag inte se er på flera år, men här får ni grejor från Svedala, så ni känslan hemifrån kan förhala, och vänta med att släppa en tår.

Denna doftande present fann vi hos Bodyshop, god jul från oss!

Här får du ett paket Hoppas att du tycker om det, Många små saker får du av mig bara för att du är världens bästa tjej!

Ett innehållsrikt paket till Jill, vissa saker har krävt lite pill ! Bästisar ska man skämma bort, med gåvor av förskönande sort !

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kitt? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare