Julrim för Kavel - Sida 1 av 1

Utan denna ingen bulle, men jag för min del vet att jag skulle, inte va´utan; ingen risk, dom kan fortfarande köpas över disk.


I skämtteckningarnas värld kan allt gå an! Tant med papiljotter tänker slå sin man, med denna hårda sak ! Egentligen tänkt för bak !!


Denna pryl är viktig uti alla hus duger till mycket utan krus bör finnas till hands i köket underlättar vid storbaksstöket!


Kan användas på natten om han kommer hem på hatten.


Nu ska du få se på andra bullar Hela paketet snurrar och rullar kommer pappa hem full och yr kan han få en ny frisyr!


Vissa bakverk ska helst vara platta vill du ha sånt kan du denna uppskatta Kan även brukas på makor och makar som hemkomsttider om kvällen försakar


platta nagga och kavla på,sen det goda i ugnen ska gå.


Nu tycker jag att det får vara slut på att alltid min behöva låna ut Den här kommer att hålla i många år Behändigt för dig nu baket går


Nu har du en egen när du ska kavla degen.


Med denna som kring en "bak-axel" snurrar runt, kan du nu forma nå't riktigt tunt. Jag kan nu fortsätta att knåda ihop degen, eftersom jag nu kan behålla min egen.


Dena sak är bra att ha annars får man flaskan ta Fast för dig det gör detsamma du brukar ju ändå låna av mamma


Så lekande lätt du valsar på ditt bord, det går som en dans, tro mina ord ! Oftast i trä, men här i propylen, är inte baktung för söta Madelene !!


Jag var på homeparty häromdan nu kan du rulla deg hela dan


Nu har jag fixat hjälp till dig, så släng din kavel, men inte på mig! Detta kommer att spara både tid och ork, så du kan göra lite mer och hänga på tork!


Blixt och dunder är det inte men snabbt kommer det att gå, så nu slipper du att i köket med detta göra del två!Bidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Kavel!