Julrim

Present- och julrim för Kattunge - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kattunge julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Pelle, Pussel, och Gustaf är kändisar från denna art. Denna ska bli kändis hos dig så klart. Det här är ett paket med klös som snart hos Erik kommer lös.

detta kan du ha i din hatt för det e en katt

I glittrig förpackning har tomten skickat en charmtroll med nio liv och en mycket sofistikerad stil.

Erik, visst är den väl söt den här Ta den i famen, omkring på den bär Gosa en stund så får katten dofta på husse som den sen skall leka med ofta

Sammetsmjuk och len denna är och gillar att du omkring henne bär Hon slickar dig gärna och stryker sig och ett litet förtroligt mjau ger hon dig

den e söt och gosig, small eller tjock ,vit, brun eller svart kan det vara en katt ?

Här får du en liten kisse som du kan döpa själv förutom till nisse

hoppas du detta löser med en liten vän som klöser. ge henne lite mat så spinner hon nog snart

Mormor, det är allför sällan Du mig får krama, Du får en kramkompis som kan spinna och jama. Lite sällskap kan väl vara kul? Det är Ditt barnbarn som önskar God Jul.

Vet att du gillar kissar små, så här får du något med en sådan på, den värmer din kropp, finns även utrymme för din knopp

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kattunge? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare