Julrim

Present- och julrim för Kanal - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Kanal julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Nu är det dags att se nummer tre, av de galna färder man på bio kan se, alltid på en viss kanal, där vimsigheten ibland är total.

Det är ju knappt man kan fatta hur mycket man faktiskt kan skratta Du garvar Mats så du kiknar Det här rena dårskapen liknar

Efter några kalla öl, kommer filmen på rätt köl. Då kan du lite dimmigt titta söka Svante Grundberg hitta.

hörru mats! måhända jag tveka vid detta val men vi tänker på dig som något banal nej, inget snobberi framför apparaten du mår bäst en bit bort från Dramaten

Efter julens stök och bök skall du lämna rum och kök För att från vita duken verkligen njuta av en kanalfärd som ingen vet hur den kan sluta!

Man kan välja Diana, Juno eller Vilhelm Tham, För att på denna sträcka ta sig fram, Eller också en skön stol på julens annandag, För att uppleva detta vattendrag.

NU blir det premiär på den här hoppas detta för er blir kul önskar härmed en GOD JUL.

denna kommer kännas ganska sval, när du den stoppar i din anal, för det är nämligen ............

Spänning ska du ej bli utan med detta tillskott uti rutan Stjärnor uti varje sport finns i gåvan jag ger bort

Det är tur att det är du som zappar mest för nu blir det ännu mer att välja på du bestämmer ju, seså!

Vad vi ser på kan nog variera men ibland intressen kollidera Så för att slippa med er kiva ny teknik mer möjligheter giva

On demand är modeordet fan vet hur man gjord´det men att kunna se på teve och samtidigt göra repris förvånar även en vis.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Kanal? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare