Present- och julrim för Jennie - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Jennie julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Det är inget fel på din stuss, men du tycks ändå vilja stå på pluss! Så här har du din chans, att träna din balans.


Din kelgris bara växer och blir så stor så han behöver en större "lya" där han bor! Han komemr säkert att tycka det är kul säger Marie som önskar God Jul!


Den lilla som kan nosa Ska nu i något nytt få gosa Det är bättre att den här bor När den nu har blivit så stor


Denna är ju stor och fin passar säkert för kanin här finns plats för mat och lek minsann så nu kan han visa vad han kan.


Dessa små tingestar, digitala tar ej stor plats, de är ju smala De blir vittnen till vad du sett lagrar fotona ett och ett


Jennie har säkert mängder med glas som endast brukas vid bättre kalas. Ställ dem så länge i nytt kabinett, med ramar i trä och fönsterförsett.


Denna björnis blir nu din och god jul önskar Karin


här får du en kär vän som kan vara din gose vän mjuk och len varm och go nu kan du få sova i lugn och ro


Den här vill bli din bästa vän och finnas där för dig, när du är ledsen och när du är glad - lilla, toppentjej!


Jennie, vi tycker du är go och snäll Någon vill muntra upp dig varje kväll så att du sover riktigt gott och bra Vad kan med din julklapp det att göra ha


En lapp är också en klapp och med denna kan du välja vad butiken dig ska sälja. Handduk, tyg eller lakan, det är nästan så man tappar hakan!


Irlands skönsjungande gossar, sjunger så kinderna röda blossar, passande färg till jul, mindere kul om kinden var gul...


Rund och silvrig, tunn som löv. Tur att farmor snart är döv...


En skiva med skönsjungande grabbar som gör allt utan några som helst tabbar


En nyare tappning av klassiskt spel, tillsammans med vänner kan det aldrig bli fel, så bänka er nu framför TV:n och se, vem som vinner och vem som blir sne


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Jennie? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.