Present- och julrim för Jeanette - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Jeanette julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Jeanette nu ska du få, Amanda beundra gånger två, det första är egetgjort, och i detta ett vacker kort!


När du vännerna på middag ska ha! då kan detta vara bra! för kladdig ska man inte va! så i denna servetterna du kan ha!


Jea du strålar som en stjärna, o jag tror mer än gärna, att du kan lysa upp ett rum om du vill, här är dock något som hjälper till


När kvällen faller på så kan du denna sätta på. Då slipper du att på golvet ramla och göra illa både det ena och det andra.


När ljusen brunnit ut och helgen tagit slut kan du tända denna gej som jag nu vill ge till dig


Snön lyser vit på taket Men under så lyser den här


Snart ska du nog flytta i stället för att gråta blod jag ger dig nåt för nytta om du har tålamod


Fäst den i väggen och dra i spaken, med denna slipper du bränna baken.


Även om du har noll koll så spelar det ingen roll det ska inte va´för lätt så att du gissar rätt.


En grekisk lukt som vi hoppas du tåla, den är nämligen till för din armhåla.


Nu har vi skaffat en hel säck, plus en sak att hålla smutsen väck, nu har du bara att skala o koka, man kan t.o.m. med grönsaker wooka.


Värna om vår miljö på bästa sätt med dessa i köket blir det mera lätt det naturliga du bäst värdesätter när du tillagar dina rätter.


Detta är inte någon vanlig sort, som ägs av varenda gubbe. Denna är inhandlad långt, långt bort, God Jul Jeanette och Tubbe!


Detta set kommer från ett fjärran land, och är vackert målade för hand, hoppas kaffet i dessa kommer smaka, för de går inte att lämna tillbaka


här kommer något ända från vietnam något med man får vara lite aktsam med det där handmålade motivet är det inget ni ska kasta i golvet


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Jeanette? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.