Present- och julrim för Hopp - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Hopp julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Genom luften fort du far Inte alls lång tid det tar Ensam skall du inte vara så du slipper vara rädd för fara


Min älskling, på din stora dag, din Högsta! önskan vill jag ge. Ta nu ett jättedjupt andetag, och låt den stora färden ske.


Med denna jag hoppas att du ser Att vår vänskap betyder så mycket mer Än solens strålar och tavlor som Michelangelo målar Med evigvänskap jag denna ger.


Gör som backhopparen Boklöv...lev på hoppet det kommer man längst på ...i långa loppet Av mig får du en symbol att bära som hjälper dig att alla drömmar nära


En symbol för hopp att hänga på din kropp


Detta som sitter nära din kropp skäner dig både glädje och hopp Ett större sådant i sjön man slänger så båten ej för mycket ligger och kränger


Du är en toppenkompis må du tro, jag vill att hos dej ska hoppet bo


Dessa pinnar ska nog hjälpa när du ska hålla balansen Annars skulle du troligtvis stjälpa och snart åka baki ambulansen


CS, HL, Q3, UT ni sitter bara inne, är ni aldrig ute?


När man vill ha plats till musen, Är den här bra att ha i husen Kanske även nått som printar, Börjar du koppla dessa hintar


Till min kära mormor Evi. Här får du en underbar vy. Tre vackra ord jag vill säga dej. Denna julklapp är gjord av mej.


Denna julklapp är till alla, nu ska glädjeropen skalla då vi blivit riktigt rika när vi delat vinsten lika


Tom tandkrämstub och toarulle, du slängt på golvet puttedrulle. Nu slut på allt ditt slarv det är, du lägger skräpet i den här!


En samlingsplats för allt som blir över, för att det ska fungera, den tömmas behöver. Tänk på samtidigt ska Du sopsortera, toarullar,tandkrämstuber med mera.


Vi bär alla på ett hopp även om det ibland tar stopp. Jag vill önska dig lycka till, med att få ett jobb som du vill.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Hopp? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.