Present- och julrim för Gryta - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Gryta julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Ladda klappen med mycket svamp och lök tillsätt kött, sprid dofter i ditt kök För ska du visa upp kulinarisk expertis Det begövs en sådan här ovanpå din spis


Rejäla doningar är ju detta innehåller allt det rätta för en trevlig kulinarisk stund med dina kära men låt alla komma åt så sätt dem därför nära!


När räven raskar över isen Gör sig denna bäst på spisen innehåller dock 3 liter av ingenting men kan användas till soppor och annat med sting


En riktig soppa kan det bli om du rätta saker stoppar i


Det finns sånna som är små Öron haver de också.


om du på flickvännen vill impa skall du ej i denna göra limpa


När det hettar i botten fungerar denna toppen


Alla kan tillaga ägg, med eller utan salt utan att i böcker ha varit snokande om denna gåva kan sägas helt kallt att presenten ska hållas kokande


I juletid du söker frid bortom klappar, städ och tid I köket finn så lugn och ro i ditt hem och trygga bo Kärlet är en jule gest i denna bjud på riktig fest!


denna får du så "järna" kanske du blir en stjärna allting blir ju så lätt i rätt efter rätt e.......


Man tager vad man haver sa Kajsa Varg, denna är stor med sarg!


Mycket gott ur denna kan det komma innehållet kan sen räcka till för många.


När Ni brukar den här med fantasi hamnar allt möjligt i skåpet däri Gör det rätt och tillsammans Ni båda så får man på bordet goda mästerverk skåda!


Här i Hans och Greta en gång setat, när häxan dom letat. Ni kan här laga mat och lägga på var fat.


Här en tung klapp till er spis, järnrik sak på många vis. Främjar matlagningspassion, passar även induktion. Av den ni nog nytta får, god jul önskar Ellinor.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Gryta? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.