Present- och julrim för Grupp - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Grupp julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Om du inte skulle tycka denna julklapp väggen smycka får du endast ramen byta annars börjar vi att ryta


För din skull pappa vi oss alla ställde upp Där stod vi ett tag sedan i en grupp Av detta blev resultatet det du ser Ett minne av oss alla vi dig gärna ger


Nu pappa ska du höra upp, du kommer att vara stolt som en tupp. Vi syskon ger dej nåt att fästa blicken på, det blev i färgskalan vitt till grå!


Dessa är inte det lättaste att sköta, för dem måste du blöta, men om du en trädgårdsmästare ska möta, är det bra om dem är söta!


Om du nyss i badet flöt och du blivit mycket blöt är dom säkert bra att ha för att fukten ur dej dra Dessa klappar som är sköna har paljetter och är gröna


Du som detta mottager, jag hoppas du inte har detta på lager, men färgen är ny för i år, mot de flesta badrumskakel det går.


Detta användes efter tvätten, passar bra på toaletten!


En stor och en mindre skall du få Den ena finns granar och paljetter på Vi får väl se vem som i denna grupp denna julklapp ur säcken fiskar upp


Med färg av något som växer på kvist, torr blir man också, javisst! Det är slumpen som avgör, vem som får detta plus tillbehör.


Denna grupp den är ju toppen när det handlar om hip-hop-en Ska det vara annat ljud till jul byt då skiva - ha så kul


Cirkelformat och platt, nej, det är ingen ratt! blänker i silverfärg, och kan kännas i ben och märg...


En del skulle säga att detta är en omodern pryl bara för att den är gjord i vinyl men du Emma är tjejen som gillar raspiga saker med dessa killar


Denna kan spelas varv på varv Dessutom torde den gå i arv


Gör nu ett glädjeskutt Emma, och ett glädjevrål uppstämma, för detta är coola killar, som Jimmy vet att du gillar


Här kommer julens sändebud, med några du dyrkar som en gud, och jag vet ju att du detta gillar, ett gäng riktigt coola killar!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Grupp? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.