Julrim

Present- och julrim för Ge - Sida 1 av 42

Här hittar du vår samling av färdiga Ge julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Den säger bää och ger mjölk så fet Den skall inte bo i din lägenhet I ditt namn ges den bort till ett fattigt land så att barnen kan få mjölk och ost ibland

Om du i denna läser på kan du sista ordet få.

Du är en riktigt ordvrängare - en sann idékrängare - med denna får du ännu oftare rätt, ibland på det mest konfunderande sätt!

Ja inte säsong just nu, men snart vänder det hörru du!

I paketen finns det en liten gömma, för en sak av metall som är så lätt att glömma.

mjuk och len kille som trivs i flock; du får denna av mig istället för en julbock.

Det här är en apa men ingen chimpans Jag tror att han bor uti djungeln nånstans I lianen han hänger och nog kan han gapa och ljudligt efter bananmiddan rapa

jingle bells och brasans ljud kommer nu till er med bud. Sätt er ner och börja softa tänk på julfrid, gör det ofta.

Jag ger dig mina händer och sen får du se, vad jag hade tänkt att dej ge.

Du som inte varit stygg Får en julklapp till din rygg Eller var du nu vill ha den Jag ska knåda hela dagen!

Nu kära mor du något härligt ska få, en oslagbar njutning som får dig att må. När trötthet´ slår till och orken den vänder, så stor jag här mor- med givmilda händer.

Nu ska träsmaken bara försvinna, och mjuka stolar ska du finna, när du placerar dessa rätt, du sitter mjukskönt på nått sätt.

Skavsår på rumpan vill ingen ha mjukt och skönt det ska det va Nu kan farmor sitta ner en mystisk klapp som består av fler

Något mjukt och skönt för rumpan får du utav Lotta-stumpan

Avkoppling kallas det som du ska få, se en film du gärna tittar på, och barnvakt ingår hela kvällen, jag ska nog vara en väldigt snäll en.

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Ge? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare