Present- och julrim för Fiser - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Fiser julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Tryck ej på magen då ångrar du dej, har man inte hört det mesta så säj, visst verkar tjejen väldigt mätt, ändå så frågar man sej hörde jag rätt?


Om det luktar som rutten leverpastej, så är det julklappen din som har fisit. Säga vad man vill om denna tjej, men hon uppför sig ganska grisigt.


Denna lilla dam luktar som fan! Om du på magen pilla det låter illa!


Denna brud sprider kring sig en hemsk odör, i min näsa jag känner viss smärta. Det spelar ingen roll vad man säger och gör, hon bara fortsätter fjärta.


Morbror du är en riktigt fisig man du släpper dig ljudligt så ofta du kan Riktigt fartfylld musik får vi sätta på så vi pruttarna slipper höra få'


Lova att inte fisa, när du lyssnar på en "visa" från denna härliga cd. Öpnna så får du se vad det e´.


Cynde Peters hon är proffs och Carola kan hon ock ljuva toner det kommer ut istället för en massa rock


nu när du släpper en fis så kanske du sätta dig i ris nej detta är lera så pratar vi inte om det mera


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Fiser? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.