Julrim för Förskola - Sida 1 av 1

Material av all sort kan bland alla barn lätt slarvas bort Nu vi ditt föråd fyller med två hoppas du hittar något att skriva på


Försök inte ge mig ett tjuvnyp, för jag är en ganska hård typ.


Om han skulle hamna på sitt skal då har han inget val Har han väl kommit på stjälp Ja, då behöver han hjälp


Denna sköldprydda krabat, har rykte om sig att vara lite lat! Den kommer fram ur sitt skal om du sköter den bra, bara att se på den gör ju en gla´!


Ni får en hel liten skock av något som lever i flock i ett land långt bort - öppna och se vad vi gjort!


Ett hönseri det har ni snart, säg, visst är det underbart? Men vi skickar det till annat land så ni slipper ta det om hand!


Kyliga isblickar kan du ge, men alls inga påsar kan man se ! Vederkvickt med pigga gluggar, kan du sen jobba för fulla muggar !


Efter många timmar och slit, kanske livet känns skit. Men det är bara att lägga sig i sin soffgrupp, och stick in handen i frysen och se vad du får upp.


Kanske har du i skogen sett, några som gluttat fram, utan vett ? Krupit runt med långa luvor, håriga o knäppa på lingontuvor !


De här kanske du stöter på, när du i skogen lunkar, men jag tror att i hemmets vrå, dessa allra bäst funkar.


Arbetskamrat som får detta paket, innehållet är en hemlighet. Men alla bakterierna ska nu motas, och alla snuvor och magsjukor botas.


Carpe Diem, håll det i minnet. Dessa är gjorda med något trollskt i sinnet.


vi har många små troll här hela dan, båd' här och där några fler kan dock ej skada allihop är ju så glada Eva länge undrat vem som skall få "Carpe Diem"Bidra med ditt julrim

Skicka in hela ditt julrim som en kommentar - så andra får ta del av hur du rimmade på Förskola!