Julrim

Present- och julrim för Elias - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Elias julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

En stork på sitt tak det är en sak som denna skulle ha om den var riktigt bra.

En går ska vi dig skaffa så du kan leka med faffa med den rätta sortens djur bara skånska kreatur

Tänk vad skönt för dig Elias att bara med farmor och farfar få vara Sedan skall du en termin också till badhuset och plaska gå

Här en sak som kan rädda liv om i hamnen det blir kiv. En orädd båt av bästa sort som nog ingen lurar bort.

Elias busa nu med denna sak,kanske det hörs ..ett sprak där bak

Ej ens rättelsen på mitt rim nummer ett kunde jag inte få att bli rätt Att stava till stol är visst inte lätt Kanske Elias på magen min har satt sprätt

Jag vill inte ställa till med bråk, gillar bara inte vårdat språk. Hoppas du Elias är på samma spår, för en massa skitsnack är vad du får.

Snurra och vicka se räknar'n ticka. Tack vare dess rörelsemängdsmoment kan du snart lyfta hinkar med cement, utan att händerna vricka.

Här gäller det att utmana varandra och bli mycket starkare än de andra Sen vinner du lätt som ingenting Det gäller ju att få in rätt swing

Nu Elias ska du se hit, försök få ihop den här bit för bit. Gör du det snabbt som Blixten McQueen Växer en bild fram så fin.

När solen lyser eller regnet öser, då denna problemet åt er löser. Den ger skydd åt liten kille, precis exakt det som jag ville.

Till Elias en klassisk sak, fast denna ser lite annorlunda ut båd fram och bak. Stilla på stället den står, men ändå undan det går.

En tuff grej till lilla dej som sin egen bana går och mamma och pappa har lagt ut spår.

Här finns det många korta och långa ett helt zoo kan du tro.

Här Elias ska du få Något du kan packa på Bra att ha När du resa ska Nu du bära dina saker själv får Farfar önskar god jul & gott nytt år

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Elias? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare