Julrim

Present- och julrim för Elektrisk - Sida 1 av 7

Här hittar du vår samling av färdiga Elektrisk julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Detta eldrivna kapar-monster, justerar höjden, utan några konster ! Förslagsvis innan det blivit grönt, det blir mindre i skottkärran, skönt !

Här ska du få till dina gaddar fungerar bäst om du den laddar

Nu är det bara att köra för ni vet hur ni ska göra! När det börjar surra så styr hit och dit, bromsa och gör sen en nit!

Oj vad det brummar, oj vad det går! Ett vackrare leende nu du får!

Sägs vara bland det bästa man kan ha användes flera gånger per da´ den sägs massera även runt vilket också är mycket sunt.

För att kunna göra banor i ett ansikte med anor måste det till elektricitet fråga mig, mamma Lotta, jag vet

Nu kan du hålla styr på ditt skägg, bara med hjälp av två hål i en vägg !!

Du skall manligheten bejaka, med en frisyr på din haka

Victor gillar att med sitt utséende fixa, med denna kan du med skägget ditt trixa

Nu kan du gå många mil, göra det i säker stil utan att få ont och skav även om du gått i trav Elen gör din fot så fin Klappen kommer från Elin

Du får till gaddarna rotation, och julkramar en hel portion ! Karius o Baktus får nog ge tappt, när det skvätter o snurrar så snabbt !

Jägare på äldre dar?! Då är det bäst att du denna har Använd inte när du badar inte heller när du barnbarn agar!

Vill du ha drag i maten tryck på apparaten

Den drar mindre energi än spisen, o du kan göra i ordning hela grisen.

Malin i julklapp av mig ska du få, något du önskat, som kan ´sättas på´. Så ingen tid du nu får förspilla, i med kontakten och börja att ......

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Elektrisk? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare