Julrim

Present- och julrim för Dit - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Dit julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Finns det vampyrer uti Blackeberg? Eller bara män´skor med vanligt liv o snärj? Vävs där onda drömmar eller kanske även bra? Dessa frågor skickar jag Dig i USA

Många ställen är sig lika men vissa är t.o.m anrika där ska ni äta och bli mätta men pengar till matchen får ni själva upp sprätta

Nu du ska vi ut på våra kvastar och fara, till en magisk värld där vi båda vill vara. Trollerier, häxor och magi. Kommer denna kille att från Voldermort gå fri?!

Trollkarlar utan svärd kan ses i en magisk värld. Så ta på dig hatten så flyger vi på natten. En resa utan dess like in i magins rike

God jul från Ebba till Emma du ska ju snart inte mer vara hemma en liten förberedelse för den kommande färden laga lite gott och känn en smak av världen

God jul nyfiken-i-en-strut, vad kan väl på dessa fotbeklädnadert titta ut, jo några skalliga hålögda kanaljer, men det är väl för dig ganska kända detaljer!

Vilken spänning, vilken väntan, med en het och ivrig längtan, först till våren kan det bli av det du så gärna vill ha, fast det kanske ändå pssar bra.

I april skall du träffa Jill angelica, jag önskar dig lycka till En hel del hon kommer att berätta för dig om hur din framtid skall gestalta sig

Nu du, Ludde, ska du få höra vad du med kusin Fauna ska göra. Ta med detta, gå till en lokal där ni ska få se på en ....

Denna klapp är med garanti, att ni får en kväll där fantasi och små intriger kanske finns, och som ni sedan länge minns.

För att slippa missförstånd i fjärran land får du här den moderna versionen av ett band och med inhemska svar när du prutar vet man aldrig vart det slutar!

Visst kan du ett nytt språk lära, det kan ju vara kul och en ära, Kanske du nåt ord vågar pröva, om du bara får språkkunskaperna öva,

Du behöver inte rida dit på en gris, men nu vill jag på detta vis, ta dej till en plats du gillar, med ostar, vin och snygga killar....!

Jag har inte vunnit på trav, men nu blir resan äntligen av. Detta blir en upplevelse med råge, du får visa både eifeltorn och triumfbåge.

Dottern nu får du mig sällskapa, på en utresa och tillbaka, till en ovanligt vacker stad, Visst vill du bli min guide? Jag törs slå vad!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Dit? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare