Julrim

Present- och julrim för Cecilia - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Cecilia julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Hm nu ska vi se vad vi till cecilia ge kanske det blir en stor klapp eller varför inte en lapp

När du är ute på stan o ränner, kanske du stöter på någon du känner. Vilken tur att denna klappen gör dig snygg, och dessutom värmer både mage och rygg.

Absolut nu det mest moderna, helt inne och bäres utanpå ditt linne!

Hoppas du trivs i din jacka. Idag är det dags att tacka!

att i blindo famla då kan man oftast ramla men att träffa nån utan att veta vem då kan du lika gärna gå hem

Den här har allt som ni behöver ingenting lär sen bli över varken från älg eller annan mat för nu fixar ni det hela med fart!

Känns mangeln något obehändig Får du här ett substitut Ingen rynka blir beständig När du med denna slätar ut

Till en som hemma varit trägen Här har du några ord på vägen nu när du ska börja knega. Välkommen åter, kära kollega!

Använd din hjärna på rätt sätt så kan nog detta gå ganska lätt Vänd & titta får du se vad du kan hitta och får du två av samma sort då har du vunnit högsta lott

Cecilia är värd en hel affär, nu hoppas jag du fattar att jag är kär...

God Jul Cecilia tomten kunde inte ljuga, han sa till mig att han ville se dig denna suga, du kan också tugga i dig lite av bulten, om du känner dig svulten.

Ingenting för skinkor allra minst till jul. Men släktkrönikor är alltid kul. Något för att hasa i förresten särskilt i lästen.

Sköt om dina fötter, ty de är kroppens rötter, hälen kan bli torr och hård, så den måste få vård, varsågod en skön stund, på fotvårdssalong du nu blir kund

Fötterna måste noga skötas Skönt för dem är när de får blötas och få bli masserade i härligt skum En insmörning efteråt är inte dum

Inför nästa stora fest vi hoppas att du fattar vinken när vi kommer som DIN gäst är det DU som fixar drinken

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Cecilia? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare