Julrim

Present- och julrim för Bröd - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Bröd julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Lurad kanske du känner dig För det är inte vad det ser ut Men det kanske ändrar sig När du testar den till slut

Jag har funderat vad du ska få gått runt och tittat och haft ett fullt sjå det är en soppa och en enda stor röra hoppas det inte julen förstöra.

Kan användas på natten om han kommer hem på hatten.

Nu ska du få se på andra bullar Hela paketet snurrar och rullar kommer pappa hem full och yr kan han få en ny frisyr!

Det här vet vi säkert tilltalar er o snart ni kommer o ger vinkar om mer

Här får du nått gott till magen, hoppas det räddar dagen!

När du med en fin yta vill på dina bröd skryta. Stryk på dem då med silikon på.

Det finns både hårda och mjuka, nu du egna på bordet kan duka.

I ditt kök är det doft och atmosfär, som väcker gommens habegär, så mycket gott som jag fått smaka, nu vill jag ge dig nåt "till - baka"

nu kan du spara gammalt bröd i en sak som kan va röd kanske gammalt rostat inte frostat

I köket Du trivs med att syssla då kan du med denna pyssla koppla den till el är inte helt fel

Till dottern som älskar att baka, mamma kommer och smakar. För hjälp utav denna du säkert får, fort det kommer nu att gå.

Rostat bröd vill du på morgonen ha Till teet du säger att det finnas ska Nu hör du Jamie när brödet är klart så du kan bre smör och marmelad i en fart

Med denna Jamie kan du engelska toast göra När dom klara är, det kan du faktiskt höra Passar bra med marmelad och te Undrar vad det är Sofia dig vill ge

Inte lika enkel som Stig-Helmers variant. Men med denna som snackar så går det galant. Jag har aldrig förut sett en sådan här, bäst för resultatet marmeladen är!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Bröd? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare