Julrim

Present- och julrim för Blank - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Blank julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Presentrim och Julrim

Allt gammalt kan som nytt bli om man putsar och står i. Om allt gammalt man ska värna och det gör du ju så gärna.

Visst är den läcker denna fina sak hoppas den pryder ditt gamla gemak!

Vilken liten underbar grej, som underlättar för varje tjej! Det sker på bara några sekunder, om du vill vara naturlig eller färgstark, så är det samma under!

Oumbärlig är väl denna lilla grej för en elegant och välvårdad tjej nu kan du putsa och polera på ett kick dina händer drar sen till sig varje blick!

När du ska vässa dina "klor" så är den här hjälpen stor Det blir blankt på någon sekund förut fick du hålla på en god stund!

Bidra med ditt rim

Har du ett ord som rimmar bättre på Blank? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.

Bokläsare