Present- och julrim för Barnslig - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Barnslig julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Ta det lugnt och läs med måtta antal sidor per gång är max åtta annars kan det hända att du får en ringmärkt ända


Ha ej för bråttom när du blir nödig för då är den här helt överflödig.


Nu har du fått precis som du vill och nu kommer du att stilla blick still och bara studera medan du trycker sedan får du berätta vad du tycker!


En barnslig mamma är bra att ha! Fråga mig - för det har ja´! Och lyssna nu - för ska ni tro? Vi tittar tillsammans på Scooby Doo


Något till kaffe, men inte en kanna Får farfar Kent som julklapp från Sanna


Denna varje morgonstund, kan du trycka mot din mun.


Hoppas detta får er att tystna ni som länge varit så lystna stoppa det inte i munnen ändå för då vet man inte hur det kan gå!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Barnslig? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.