Present- och julrim för Bank - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Bank julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Hoppas att valet blev rätt så att det växer på rätt sätt En liten hjälp till du blir stor God jul önskar farfar och farmor


Om man satsar på det rätta kan man rik bli utav detta Alice, här kommer bli klöver När du är vuxen du dem behöver


när du kommer hem i från banken är detta tanken att du bara kan sitta å slappa det är bara att börja zappa!


På banken har man stressiga tider särskilt när mot jul det lider Du som chef kämpar tappert på Något gyllene är du värd att få


nu kan du drömma dig bort ett tag bara fortsätta vända blad tills du drömstället hittar då kanske du på det snickrar


När du har en stund som tråkig är, då har jag ett jättebra tips här. Sätt dig tillrätta och vänd på blad, passar bra med en kopp choklad.


Läs om denna sportidol som brukar göra snygga mål Detta skånska fotbollssnille är ej någon blygsam kille


Det han säger kanske inte alltid blir så rätt, men han tar livet med en klackspark det vill säga rätt så lätt


Sida ut, sida in, ögongodis för hela slanten. akta bara så din kära, inte tittar snett över kanten.


Nog tror vi att du mycket gärna vill läsa om tidernas fotbollsstjärna Simon Bank har skrivit om denne man som bollen verkligen sätta kan


När man fyller 13 år kommer en tid som är väldigt svår. När ditt barn skriker som en tok kan du av denna bli mycket klok.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Bank? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.