Present- och julrim för Australien - Sida 1 av 2

Här hittar du vår samling av färdiga Australien julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Där du är finns ingen snö till jul Därför vi tänkte att detta är kul Blås honom upp och honom i trädgården ställ Han lär bli till stor glädje på julaftons kväll


Kommer inte på nått


Jag vet att resplaner inom dig ligger och gror du vill till landet där kängurur bor Att du av denna därför blir glad jag tror trevlig resa och god jul önskar mor.


Tänk att denna lilla lapp kan räcka så långt i världen! Mamma Susanne önskar lycka på färden!


gröna eller blå söta och små blir något gott att smaka på varianter finns flera söta, torra med mera finns i låda eller butelj ha en trevlig helg


Denna kan kanske intressera det är alltid kul att veta mera traditioner på en annan kontinent ger jag dig i jul som present.


Denna blir ensam i sitt slag där du bor, god jul säger jag!


Saknas det något där du är? Ska du inte ha något som påminner om här? Vanlig här, men ej på er savann. Skogens konung, här har du han.


Behärskar du geografi med träning bör du bättre bli Jorden runt på 80 dagar kanske inte dig behagar Gör nu ingen riktig blunder när du, Nicklas åker "down under"!


När du vill prata med syrran over there Koppla då in dig, och använd den här


Är det ingen sport i "dumburken" blir du ibland lite purken. Men vill du ej se på TV så se på den här, häng den breve.


Uppåt väggarna kanske det är, men den bör sitta där. Motiv, som man förknippar med musik, vi åker dit, när Du blir rik.....


Med ett klick du kan med detta spara så slipper jag till dig fara Klicka och skicka allt till mig jag har ju inte råd att åka till dig


haha ett gäng djur du ska träna gosa prata o skräna dom gör allt för att leka hoppas dom beveka


Sådant här måste man veta om man ska ner till det varma och heta innan vi resa ska måste du ett sådant här ha


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Australien? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.