Present- och julrim för Arena - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Arena julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Många skratt jag hoppas du får När du till Henrys går Denna är lokal det vet du nog Fast kan också kallas västerbottens krog


Nu under ett helt år denna i din brevlåda du får Tycker du den är bra kan du fortsätta att den ha


Ett helt år du denna får du kan mig väl inte klandra om jag den lånar undrar Alexandra


En slipad skena, en glädjens arena Is, svett och slag Du får allt på en och samma dag Vad mer kan krävas för ditt välbehag?


Att Luleå är heta det ska gudarna veta En Renberg i varje femma och dom andra lagen får lämna walk-over och stanna hemma.


Med denna klapp du ej blir allena, du är utvald att besöka en viss arena. Med bra musik med höga toner, en klapp som är bättre än flera miljoner.


Ta en resa över dagen Titta på de bästa lagen Men ni bör ha full kontroll Om ni på pucken vill ha koll För när ni sitter nära isen Går ni miste om reprisen


Till Vätterns strand, ni längtar ibland. Nu blir drömmen sann, hur låter det om rätt lag vann?


Nu ska ni få sitta och titta, på något ni gillar. Jag tror att jag rätt julklapp hitta, för detta passar er killar.


Ett paket med något gott, avnjutes där det är flott. Anrikt ställe ska ni till, läs om detta om ni vill.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Arena? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.