Present- och julrim för Arbetar - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Arbetar julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Denna är som gjord för ett fint dukat julbord Hoppas du under julhelgen vila får så ses vi utvilade och arbetssugna efter nyår.


Det kan gå hett till ibland vid spisen om något händer så räddar detta krisen!


Har du fjorton änglar att pyssla om, kanske inte alltid så änglalika, så behöver du själv så småningom, en egen ängel som bjuder på té o fika.


Nu får du slå helikoptrarna ur hågen för att festa och fira jul Här ger jag nu något gott till mågen Ta vara på din ledighet och ha kul!


Gillar du laga exklusiv mat Kan detta något Passa bra på ditt fat


Denna klapp den är ej dålig vållar knappast någon jämmer, inte hal liksom en Ohly även om kulören stämmer...


Från fjällklara vatten till annan ort där man en särskild behandling gjort Nu är den så läcker och röd och fin det behövs inget smör till- går bra med margarin!


Ingen torsk vad vi vet denna delikatess i paket nej bättre upp i smaken av avnjutas när tomten är vaken !


Klä dig som din förebild lagomt vild när du kommer ut från skogen svida om för krogen eller när du går på greenen ser man att här kommer en fin en.


Du mångsysslande man, det är mycket du kan! Jag fixade ett synbart attribut, för att alla ska fatta till slut, vad som gäller och hur du njuter varje gång det smäller!


Att rimma är svårt, det här är inte hårt!


Jobbar nästan utan gage Fixar kanske vernissage Lugnt och tryggt din deg kan kavla Har nog aldrig gjort en tavla


Alla vill njuta av vackra ting när man tittar sig om kring Tack för allt som du har gjort både det lilla och det som är stort


Tjejen utan divalater lär oss träffa nya kamrater Nu ständigt går med litet smil Är du träffad själv av Amors pil?


Monica, vi vet att du är kär, i både killen och ett gevär. Tack för allt du gjort i år, för hjälpen en liten gåva får.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Arbetar? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.