Present- och julrim för Apple - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Apple julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Det sägs att ett äpple om dagen håller doktorn borta från magen. Nu blir du nog frisk i flera år, och på kuppen jag hoppas du nöje får!


Med enbart Filip som publik, spelas här allsköns musik. Vi vill dig denna tingest ge, fyll den själv med mp3.


Med en liten och stilfull apparat, du nu slipper familjens gnat. Om vem som ska lyssna på vad, musiken kommer göra dig glad.


Med en sådan här manick så blir du väldigt chic Erica fyll den med härlig musik ja tänk vilken cool teknik


ladda denna full med favoriter som du kan lyssna på,den är skön att ha med sig när man ska ut och gå.


På dagen då hjärtan står i centrum ska vi sitta i ett stort slags väntrum har du social fobi se till att denna få bukt snart sticker vi till en jättestor frukt


Älskling snart ska vi resa långt i äpplets kärnhus kan det dock vara trångt


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Apple? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.