Present- och julrim för Annat - Sida 1 av 8

Här hittar du vår samling av färdiga Annat julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Till dig underbara Vicky kommer en klapp som innehåller diverse gott, både fint och flott!


Ditt liv, när det gäller detta är helt klart ej alls det rätta men om ett annat får du röna ut i denna svenska skröna


Det handlar om Aztekernas favorit, en mörk och mustig liten bit, den kryddar såväl chiliconcarne som glass, och finns i konfekt av finaste klass!


Här finns en och annan delikatess packade med omsorg och finess Du kommer att finna lite ost kanske en guldkant på din frukost


Till mamma, som är en gourmand och som gillar att festa ibland Bulla nu upp till en fest och frossa på det du gillar mest


Det här är en riktigt blandad kompott, korgen är fylld med lite smått och gott! Hoppas du öppnar och smakar med detsamma, god jul, min kära mamma!


Lite glitter lite smått, du blir så flott. Med fantasi, du stjärna kan bli. Här har du allt du behöver och vill ha, för att du ska känna dig riktigt bra.


i en midvinter timma vil jag att dina öron ska glimma lite tingeling även kallat bling bling


Fattas bara här skall vara äkta vara för min älskling vara grann annars vore inte versen sann !


Jag tänkte på att du kan bli våt när du donar och grejar för din båt Detta borde vara det allra bästa och skydda dig väl från det mesta!


här ska du få klura du behöver inte sura istället kan du mura medans du kan tjura för denna kan man ej lura


Lite smått och lite gott ryms i gåvan som du fått Blad och bönor av många slag hoppas jag skall ge behag Se nu till att öppna bums så vi andra får smaka. Mums!


Nu slipper du springa på café här har du ett fikakit och jag hoppas på att få va me´


Detta är inte fett, ett bra godis på alla sätt, nu har du ju fått mojängen, och här får du själva poängen


Ingenting annat jag hittade till lilla dig men den är mysig och en ganska skojig grej Hoppas att du tycker att den är läcker denna lilla gåva som jag nu överräcker


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Annat? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.