Present- och julrim för Anita - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Anita julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Inget trams om bantning och dans nu ska vi klösa i .... tösa


I en liten ask du får något som ej länge står för det är så underbart Bjuder runt du gör så klart


Denna tidning köpes i affär en gång i veckan och jag vill ge dig en chans att nu slippa promenera den sträckan och istället få regelbunden hemleverans


Varje vecka får du skåda, denna klapp som kommer i din brevlåda, mycket läsning utlovar jag dig, Anita är en gullig tjej


Ebbe vill dig hjälp ge... för att du ska kunna se... om du gått upp eller ner... denna en hint om det dig ger...


Till ett kalkbrott i Dalom, som många tal om, vi far alla fyra, jo, de var lite dyra, men lugn, de e ja som betal dom.


Till ett gammalt kalkbrott skall vi fara och Robert Wells skall vi titta på Vi hoppas att fint väder skall vara och att det inte haglar och åskar då


Här ges inte tid att rimma, missar Du båten så får Du simma


Nu då Du slutar hos oss Ditt snärj väljer vi ut en present med färg och hoppas pensionstiden blir precis lika färgstark och glad som vyen av Huss över Göterborgs stad


Finns det tro,finns det hopp,kanske detta lite ynka,kan ta bort varenda ........


Du får en symbol för det jag helst av allt vill ge. Men jag kan inte klara mej utan de´. Det är äkta precis som det ska vara. Med kärlek ger jag det till dej Anita rara.


Anita En välkänd figur, smörar och brer på, Titta noga han mitt i smöret kan stå. Ta fram den till julen och tänk på mej, det är jag Inga-Lill som den förärat Dej.


Där syns en man som vi alla på väntat, på materialet som från naturen är hämtat, den är bra när du skinkmackan ska bre, nu vill jag inga fler ledtrådar ge.


Julegubben hängde me', kan du gissa vad de' e'?


Passar bra när du julemackan ska bre, fast går så klart att använda på sommarn me


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Anita? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.