Present- och julrim för Alltså - Sida 1 av 11

Här hittar du vår samling av färdiga Alltså julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Nu skall Berit ut och gå Halkar gör hon ej lätt då Avlastande och skönt det är att använda just de här


Utan sol, men vill ändå vara cool. På kinden ett drag med borsten och du kan få vilken kille du vill, även Torsten.


Smyckar man sig så illa som du gör Kanske du aldrig nån´kille förför Kompensera det hela med detta Din lyster i nian blir helt klart den rätta


Till min lillebror: lukten av bensin om jag kunnat var en ny H2 din men en halv miljon blev för mycket för mig så med doften får Albin nöja sig.


Denna julklapp är inte till en dummer, du kommer lukta lika gott som en hummer!


Om du inte får ha din i fred förstår jag att du kan bli lite vred men nu har jag fixat problemet läs bara på emblemet


Här kommer den personliga klappen, det står ju på lappen!


Visst kan man se vilka du hejar på Det är laget med färgerna gul, röd blå Jag är säker på att detta kommer bära med stolthet till det bästa lagets ära


Nej inget är på tok, detta är en dubbel..., Nora Jones skall hålla dig fången, men du kan bara läsa en åt gången


Märket på klappen kan du Britta Finna genom att i horoskop titta Den lyser också fint och klart Något som på dig passar underbart!


Så väldigt mycket minne det ryms väl ej därinne Jag tror att du dem bör montera utanför och om du detta klara så kan du mycket spara


Hårda killar ska hårda klappar ha för att kompencera alla mjuka då får du här två plus två.


Om du ska på maskerad gör dig denna säkert glad för vem kan väl hänga läpp när han ser ut som Johnny Depp?


Många tycker nog att han är ganska knäpp, Karaktären i filmen som spelas av Johnny Depp. I denna blir du nästan som han, och dina piratkunskaper visa kan!


MED DENNA DRÄKT DU BLIR RIKTIGT KÄCK


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Alltså? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.