Present- och julrim för Allting - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Allting julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

När Google känns för långt borta och du vill ha svar som är korta Kom då ihåg julklappen från Bo Där finns allt från Kina till UFO


Stora tuttar, dålig sång. Köp en annan skiva nästa gång.


Denna tjej så populär sjunger låtar för dig här Om du tränar riktigt bra sjunger du som hon en da


Din favoritfärg det ena av dessa har, det andra kan du ha när du vill snärja en karl.


ett är grönt och ett är rosa glöm inte att blåsa!


Som pricken över i, när är klädd och klar, det ena har samma färg som allt Du har. Jag är därför säker att den kulören är rätt, det andra bryter av rätt och slätt.


Jag har inte råd att skicka dig till detta land, men du gillar att handla här ibland. så nu kan du passa på , att kläder och prylar från ------- få!


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Allting? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.