Present- och julrim för Alex - Sida 1 av 4

Här hittar du vår samling av färdiga Alex julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Varför jäkta innan jul när man i mellandagsrean kan ha kul priserna efter jul är låga om du dig ut i folkmassorna våga


Det finns gula,gröna,fula och sköna. Saker som värmer från topp till tå.


nu ska du få fylla hela din hylla med allt du dig vill ha och sen kolla film varje da eller kanske lite musik på dig kommer inte tillverkarna bli rik


Denna sort är väl dyra att musik kopiera men det går till mycket mera, närmast tänker jag på film så klart, det går med en väldig fart.


Med denna bok du dig själv kan roa när du sitter helt ensam på toa


När man sitter på toa kan man få fnatt, då behöver man ett gott skratt. Ta då denna och läs några rader, så lättas stämningen på toan upp några grader.


Uttrycket känns igen från farmen för fanken, jag ryser vid blotta tanken, vad jag nu än om den tyckte, så kommer Alex att ge den ett bättre rykte.


här får du nått å läsa när du sitta å skita men nu får du inte smita!


En helt ny upplevelse du får, precis som när på bio du går


Med denna skiva kan du historia skriva. På med klänning och peruk. Kanske tejpa upp din.....! Dansa och kom loss. Lova att bjuda in oss!!


Jag tycker Alex att du är fin Ibland kan du vara lite feminin så denna klapp tycker jag passar bra Det svänger om denna och man blir gla'


Det är helt okey,att vara gay, en man kan också vara kvinna, släpp loss hindren så har du allt att vinna


Hej å hå och bling bling detta är inte en ring En annan sorts bling en större sorts ring


Runt halsen vill du gärna ha nånting, vad sägs om lite bling bling


Detta är någonting med bling bling och förmodligen säger det dig ingenting. Helena och Robert drar en vals om någonting som inte passar alls, möjligen runt en hals.


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Alex? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.