Present- och julrim för Akvarell - Sida 1 av 1

Här hittar du vår samling av färdiga Akvarell julrim som är skrivna av oss och våra användare. En del av rimmen är väldigt enkla att gissa medan andra kommer behöva en hel del fantasi från mottagaren för att lista ut innehållet i julklappen.

Använd ett av våra rim direkt, eller använd dem som inspiration för att göra ännu bättre rim! Du kan även skicka in ditt färdiga rim till oss för publicering, rapportera ifall någon annans bidrag är av dålig kvalitet eller har olämpligt innehåll.

Julrim

Presentrim och Julrim

Denna har jag målat på egen hand, lova att ni tittar på den ibland, speciellt när ni längtar till våren, hoppas ni blir lyckliga som får den


Vardagslivets glädje och vanlighet livets verkliga härlighet en alldeles vanlig kväll fångad med akvarell!


Med katten i knät och pennan i hand, så sitter du ibland. Den bilden blir kvar i ditt sinne sedan jag förevigat ur mitt minne.


Att du har talang jag redan vet, startkapital finns i detta paket. Att göra tavlor kan vara ett skämt, men du kan måla, vet jag bestämt.


Mården har släppt till sin päls, får ditt konstnärsliv att gå på räls ! Inspirationen kan glittra och frasa, ritdonet härstammar från en brasa !


En fantasieggande klapp till dig bror, för att jag hoppas och tror, att du en dag blir en stor konstnär ! Du kan inspireras på vägen med det här !


Bidra med ditt rim

Har du ett bra julrim för Akvarell? Logga in med Facebook eller Google för att skicka in ordet - på så sätt kan vi göra vårt lexikon bättre för alla.